veidi kirju

veidi kirju

pühapäev, 25. jaanuar 2015

Antrekoot veinise kastmega


  • Segan antrekoodilõikude jaoks kokku marinaadi: palsamiäädikas, sinep, sojakaste, mesi ja õli.
  • Seni kui liha marinaadis maitsestub, valmistan salati:  roheline salat, porro, tomat, avokaado  ja salatikastmeks lisan palsamiäädika-sojakastme-õli segu.
  • Lõikan sakilised kartuliribad ja praen need pannil
  • Kastme lihale valmistan nii: sulatan poti põhjas või, pruunistan seal kergelt porro ja küüslaugu, lisan jahu, kuuma puljongit ja veini, maitsestan ning lasen segul nõrgal kuumusel podiseda.
  • Lõpuks praen antrekoodilõigud poolküpseks ( u 5 min ühelt poolt ja 5 min teiselt poolt) või küpseks.
  • Magustoiduks valmistan smuuti maitsestamata jogurtist, pirnist ja ananassikompotist.
Valmistamise aeg 2-le u 1,5 tundi




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar