- Segan antrekoodilõikude jaoks kokku marinaadi: palsamiäädikas, sinep, sojakaste, mesi ja õli.
- Seni kui liha marinaadis maitsestub, valmistan salati: roheline salat, porro, tomat, avokaado ja salatikastmeks lisan palsamiäädika-sojakastme-õli segu.
- Lõikan sakilised kartuliribad ja praen need pannil
- Kastme lihale valmistan nii: sulatan poti põhjas või, pruunistan seal kergelt porro ja küüslaugu, lisan jahu, kuuma puljongit ja veini, maitsestan ning lasen segul nõrgal kuumusel podiseda.
- Lõpuks praen antrekoodilõigud poolküpseks ( u 5 min ühelt poolt ja 5 min teiselt poolt) või küpseks.
- Magustoiduks valmistan smuuti maitsestamata jogurtist, pirnist ja ananassikompotist.
Valmistamise aeg 2-le u 1,5 tundi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar