veidi kirju

veidi kirju

reede, 23. jaanuar 2015

Idamaine supp ja grillitud juustukuklid

IDAMAINE SUPP
  • Lõikan broilerikintsude küljest fileetükikesed ja panen keema külma vette boilerikintsud, mille külge jätan ka natuke liha  (vahepeal tegelen juustukuklitega)
  • Keedan puljongit kuni liha on pehme ja võtan kintsud potist välja
  • Segan TOM KHA supisegu kookospiimaga ning lisan puljongile
  • Eemaldan lihatükikesed ja lisan need supile
  • Veel lisan supile grillitud shampinjonilõike, natuke tomati (punase paprika) ja sibula tükikesi 
  • Puistan peale kuivatatud maitserohelist 
GRILLITUD JUUSTUKUKLID
  • Grillin kandilised juustukuklid (4tk), maitsestatud kanafilee ja paprikaribad
  • Segan maitsestamata jogurdiga natuke hakitud punast sibulat
  • Panen grillitud juustukuklile salatilehe, sinna peale natuke jogurdisegu ja adzikat, lõpuks grillitud kanafileetükid ja paprikaribad.
Valmistamise aeg 4-le u 50 min

OSTUKORV: Lehtsalat, punane sibul, shampinjonid, punane paprika, adzika, kreeka jogurt, Tom Kha supisegu, koorene kookuspiim, Pagari juustukukkel, jahut.broilerikints - HIND KOKKU 8.- EUR

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar