veidi kirju

veidi kirju

laupäev, 31. jaanuar 2015

Kanakarri

Indiapäraselt tuleks see toit valmistada jogurtiga või kookospiimaga, mina kasutan seekord tavalist kohvikoort.


  • Panen riisi keema
  • Lõikan kanafilee tükikesteks ja  panen marinaadi (valge vein, soja, palsamikaste)
  • Tükeldan peeneks küüslaugu, sibula, ingveri ja tsilli ning lisan maitseks natuke peenestatud ingverit, korjandrit, kaneeli ning karripulbrit
  • Kuumutan pannil või, pruunistan seal maitseköögiviljad
  • Kastan kanatükikesed maisitärklisesse ja praen kergelt läbi, lõpuks lisan laimimahla ja rõõsa koore
  • Serveerin koos riisi ja värskete salatilehtedega, millele lisan vähe balsamico salatikastet
  • Kaunistan värske koriandriga
Valmistamise aeg 2-le u 40 min

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar