veidi kirju

veidi kirju

esmaspäev, 19. jaanuar 2015

Tagurpidi maki toorjuustuga

  • Tavalisi makisid olen mitmeid kordi varem teinud, aga täna siis esimest korda lisaks menüüs ka  tagurpidi maki (uramaki). 
  • Keedan tasasel tulel riisi, lisan riisiäädika ja suhkru segu ning jahutan riisi segades ja samal ajal tuult lehvitades.
  • Katan sushimati toidukilega 
  • Esmeseks kihiks panen jahtunud riisi, siis norilehe
  • Viimaks asetan u norilehe keskele ribadena keeduporgandit, värsket kurki, makrat ja toorjuustu
  • Rullin tihke rulli, mille puistan üle seesamiseemnetega.
  • Lõikan terava õhukese noaga parajad tükid
Serveerin marineeritud ingveri, wasabipasta ja sojakastmega.

Valmistamise aeg 2-le u 1 tund

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar