veidi kirju

veidi kirju

neljapäev, 22. jaanuar 2015

Risotto hakklihaga

Riisiroog hakkliha ja aedviljadega

  • Kuumutan pannil peekonikuubikud, lisan porganditükikesed ja  hakitud sibula - pruunistan kergelt
  • Panen maitseks ka veidi küüslauku
  • lõpuks lisan kartulikuubikud ja hakitud peakapsa
  • Segan segu läbi ja panen haudepotti, kuhu lisan väheke keeva vett
  • Seejärel kuumutan väheses õlis pannil riisi, lisan puljongikuubiku, veidi veini ja vett
  • Kui riis on poolpehme, siis valan selle haudepotti
  • Lõpuks pruunistan pannil hakkliha, maitsestan ja lisan riisi-aedvlja segule
  • Serveerin koos värske tomati-kurgi salatiga
Valmistamise aeg 3-le u 1 tund

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar