veidi kirju

veidi kirju

pühapäev, 18. jaanuar 2015

Küpsetatud kartulivorm suitsulihaga

  • Keedan kartulid pehmeks ja lasen natuke jahtuda
  • Praen pannil suitsuliha kuubikud ja lisan hakitud sibula, pruunistan kergelt
  • Tambin kartulid, lisan veidi võid, soola ja praetud suitsuliha sibulaga
  • Segan segu ühtlaseks ja panen väikeste silikoonvormidega ahju küpsema
  • Segan kohupiimale sisse natuke hapukoort, peenestatud maitserohelist ja redisetükikesed
  • Asetan kohupiimapadjakesed taldrikule
  • Lisan juurde viilu suitsuliha, marineeritud seeni ning kurgi- ja rediseviile
  • Võtan  küpsetatud kartulimassi vormikestest välja ja asetan kuumalt kohupiimale
See toit on pärit Valgevene rahvusköögist

Valmistamise aeg 2-le u 1 tund

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar