veidi kirju

veidi kirju

reede, 27. veebruar 2015

Kanafileerull salatiga


  • Panen vee keema ja asetan potti paar väikest kapsalehte, keedan neid paar minutit
  • Lõikan kanafileetükid hästi õhukeseks, katan filee kapsalehega ja panen keskele tükikese valgehallitusjuustu
  • Keeran filee rulli ning asetan grilli
  • Lõikan salatiks värsket kapsast, pirni ja mangot ning lisan poolitatud kirsstomatid
  • Jahutan paar minutit  pruuniks grillitud kanafileerulle
  • Grillin ära ka mõned sampinjoniviilud
  • Lõikan kanafileerulli seibideks ja asetan salatile koos grillitud sampinjoniviiludega
  • Maitsestan ja lisan kastmeks pisut õli, palsamiäädikat ning tšillikastet
Valmistamise aeg 2-le u 20 min

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar