veidi kirju

veidi kirju

pühapäev, 1. veebruar 2015

Lahtine kanalihapirukas

Paar aastat tagasi haaras mind quiche vaimustus, tegin siis ise taigna ja katsetasin erinevaid täidiseid. Täna valin kiirema variandi poest ostetud taignaga.

  • Keedan  lillkapsa- ja brokolitükikesi veidi aega
  • Pruunistan pannil kanafilee, sibula ja paprika kuubikud ning maitsestan 
  • Rullin lehttaigna lauale lahti ja panen paraja tüki ümarasse vormi ja küpsetan kergelt ahjus mõne minuti
  • Määrin taigna toorjuustuga ja asetan kogu täidise kiirelt pirukale
  • Klopin vahukoore ja muna kergelt vahule, lisan soola ning valan täidisele peale
  • Küpsetan ahjus kuldpruuniks
Valmistamise aeg 2-le u 50 min

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar