veidi kirju

veidi kirju

neljapäev, 12. veebruar 2015

Pikkpoiss peekoniviiludega

  • Segan hakklihale juurde hakitud sibulat, piimas leotatud saia ja peekonikuubikud, maitsestan segu
  • Vooderdan kõrge pikliku ahjuvormi seinad peekoniviiludega
  • Panen poole segust ahjuvormi ning asetan täidiseks mõned paprikaribad, sampinjonid ja sinihallitusjuustu
  • Asetan peale ülejäänud hakklihamassi
  • Küpsetan toitu ahjus u 45 min
Pannil valmistan kastme. Praen hakitud sibulad, paprika, sampinjonid, küüslaugu ja lisan tomatitükid, maitsestan. Lõpuks lisan tomatipasta, rõõsa koore ja maitserohelise. Asetan taldrikule viilu hakklihatoidust, punase kastme ja ahjukartulid ning raputan peale maitserohelist.

Valmistamise aeg 2-le u 60 min

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar