KASTME JAOKS LÄHEB VAJA:
- 1 sl kalakastet
- laimi riivitud koort
- 1 tl laimimahla
- 0,6 dl kookospiima
Sega ained omavahel ja salatikaste on valmis
SALATI JOKS:
- 0,5 ribadeks lõigatud värsket peakapsast
- blanžeeri kapsas sõelal soolaga maitsestatud vees 2-3 min, nõruta ja pane kaussi
- 2sl taimeõli
- 3 peenelt viilutatud küüslauguküünt
- 3 peenelt viilutatud šarlottsibulat
- 1 seemnetest puhastatud ja ribadeks lõigatud tšilli
- 1sl hakitud ja röstitud maapähkleid (kasutasin seesamiseemneid)
Kuumuta õli pannil ja prae sibul, küüslauk ning tšilli krõbedaks.
Vala kaste kapsale, sega läbi ning tõsta vaagnale. Peale riputa praetud segu ja pähleid.
Valmistamise aeg 2-le u 15 min
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar